Културен календар 2019
"С песните на Стайка Гьокова"
Политика за защита на личните данни в Община Карнобат
Портал за отворени данни
Енергийна ефективност
Енергийно обновяване на българските домове
ЗЕЛЕН ТЕЛЕФОН
Новини
СЪОБЩЕНИЕ
13.09.2018
Община Карнобат подкрепя инициативата на "bTV Media Group" под мотото "Да изчистим България заедно" и призовава всички граждани и фирми на територията на Общината заедно на 15 септември - събота, от 09.00 часа да се включим в почистването и да направим града ни чист и по-привлекателен, както и всички населени места на територията на община Карнобат.
 
Определени са 3 зони за почистване:

1.Терен около паметник в източната част на гр.Карнобат /главен път Карнобат-Айтос-Бургас/;
2.Терен около р.Порой в гр.Карнобат;
3.Терен - пътя за ЖП гара гр.Карнобат.
 
Всички желаещи могат да се включат в почистването на определените по-горе места,  като Община Карнобат осигурява чували и ръкавици.
 
До петък - 14 септември, до края на работния ден чували и ръкавици могат да се получат от сградата на Община Карнобат, бул. "България" 12, ет.1, стая 103.
 
Тези, които желаят да почистят околоблоковите пространства в района, в който живеят или други терени избрани от тях, могат да получат чували и ръкавици в сградата на Община Карнобат, бул. "България" 12, ет.1, стая 103 в рамките на работното време.
 
Участващите в кампанията следва да изнесат събраните отпадъци на достъпно за сметоизвозващите автомобили място, както и да информират за местоположението на отпадъците на тел. +359885 390036 или +359882 003101.
Евроизбори 2019
Справка за задължения и плащания
Търсене
С лице към хората
Общински хотел "Карнобат"
Стани Фен