Политика за защита на личните данни в Община Карнобат
БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА
Културен календар 2018
Портал за отворени данни
Правила за прием на ученици в 1 клас
Енергийна ефективност
Енергийно обновяване на българските домове
Новини
СЪОБЩЕНИЕ
13.09.2018
Община Карнобат подкрепя инициативата на "bTV Media Group" под мотото "Да изчистим България заедно" и призовава всички граждани и фирми на територията на Общината заедно на 15 септември - събота, от 09.00 часа да се включим в почистването и да направим града ни чист и по-привлекателен, както и всички населени места на територията на община Карнобат.
 
Определени са 3 зони за почистване:

1.Терен около паметник в източната част на гр.Карнобат /главен път Карнобат-Айтос-Бургас/;
2.Терен около р.Порой в гр.Карнобат;
3.Терен - пътя за ЖП гара гр.Карнобат.
 
Всички желаещи могат да се включат в почистването на определените по-горе места,  като Община Карнобат осигурява чували и ръкавици.
 
До петък - 14 септември, до края на работния ден чували и ръкавици могат да се получат от сградата на Община Карнобат, бул. "България" 12, ет.1, стая 103.
 
Тези, които желаят да почистят околоблоковите пространства в района, в който живеят или други терени избрани от тях, могат да получат чували и ръкавици в сградата на Община Карнобат, бул. "България" 12, ет.1, стая 103 в рамките на работното време.
 
Участващите в кампанията следва да изнесат събраните отпадъци на достъпно за сметоизвозващите автомобили място, както и да информират за местоположението на отпадъците на тел. +359885 390036 или +359882 003101.
Справка за задължения и плащания
Търсене
Проучване на потребностите на работодателите
Стани Фен
С лице към хората
ЗЕЛЕН ТЕЛЕФОН